Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου / βάρους (π.χ. έπιπλα, καθρέπτες, φωτιστικά) που δε μπορούν να διακινηθούν με εταιρία ταχυμεταφορών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη μεταφορά τους.

Επίσης η μεταφορά μικρότερων αντικειμένων προτείνεται με τον ίδιο τρόπο εκτός αν ο πελάτης επιλέξει κάτι διαφορετικό.

Για παραγγελίες άνω τον 70.00 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες εντός νομού Θεσσαλονίκης τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 

α) Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος, όπως επίσης και του τελικού προορισμού. Λόγω της πολυπλοκότητας των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου, τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

β) Οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν κατά κανόνα τα δέματα «επί πεζοδρομίου» και όχι μέσα στο χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση, κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρία και ενδεχομένως με επιπρόσθετη χρέωση, μπορεί να γίνει παράδοση στο χώρο που θα υποδείξετε.

γ) Σε περίπτωση που προτιμάτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πρακτορείο, υπάρχει η δυνατότητα, αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εκάστοτε μεταφορική.

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας από το φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 44. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 3 εργάσιμων ημερών ή σε άλλη προκαθορισμένη ημερομηνία, μετά από συνεννόηση μαζί μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας σας, ο οποίος σας έχει αποσταλεί με ενημερωτικό e-mail κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας σας για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες κτλ.) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310-224233 ή στο info@villaenville.com.